Medierea muncii

Ce este medierea muncii?
Medierea muncii este procesul prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă. Scopul este să faciliteze stabilirea de raporturi de muncă sau de serviciu.

Această activitate are ca obiectiv potrivirea cerințelor locurilor de muncă vacante oferite de angajatori cu pregătirea profesională, aptitudinile și opțiunile solicitantului.

Serviciile de mediere pentru persoanele in cautarea unui loc de munca constau in:

  1. informatii privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora prin publicarea, afisarea, organizarea de burse ale locurilor de munca;
  2. mediere electronica avand ca scop punerea automata in corespondenta a cererilor si ofertelor de locuri de munca prin intermediul tehnicii de calcul;
  3. preselectia candidatilor corespunzator cerintelor locurilor de munca oferite si in concordanta cu pregatirea, aptitudinile, experienta si cu interesele acestora.

Serviciile se acordă contra cost și gratuit persoanelor care au abolvit programele de formare profesională organizate și desfășurate de către firmă.

Solicitare pentru a beneficia de servicii de informare şi consiliere.