A1.1. Organizarea și derularea de campanii de informare pentru promovarea importanței ocupării, formării profesionale și participării la activitățile proiectului.
In vederea asigurarii accesului egal al tuturor persoanelor care respecta conditiile de eligibilitate pentru participarea la proiect, vor fi publicate anunturi in presa regionala si locala (cu acoperire regiunea Vest), pentru informarea opiniei publice si constientizarea/motivarea somerilor tineri pentru a participa la activitatile proiectului in vederea imbunatatirii competentelor si abilitatilor pentru a ocupa un loc de munca.
Actiunile de informare si promovare se vor derula mai ales pentru identificarea persoane cu varsta intre 16 si 29 de ani, care nu urmeaza nicio forma de educatie sau formare si care nu sunt ocupate pe piata muncii si nici nu sunt inregistrate si profilate de catre Serviciul Public de Ocupare.

Obiectivul general

Obiectivul general al proiectului este cresterea gradului de ocupare prin furnizarea serviciilor de informare si promovare, programelor de formare profesionala in domenii solicitate de angajatori, servicii de mediere pe piata muncii (inclusiv masuri inovative – Job Club si networking) pentru 372 tineri NEETs (proiect mic) din Regiunea Vest, cu accent categoriile defavorizate (peste 30% - minim 112 persoane vor fi din categoria tinerilor NEETs greu ocupabili si foarte greu ocupabili, 21% - minim 79 persoane vor fi din mediul rural si 6% - minim 23 persoane vor fi de etnie roma), respectiv servicii de acompaniere (pentru tinerii NEETs greu ocupabili si foarte greu ocupabili) si masuri de asigurare a sustenabilitatii locurilor de munca ocupate.

Mai jos se regăsește tabelul cu lista dosarelor de candidatură admise/respinse.

Persoanele care doresc să depună contestație o pot face prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la punctul de lucru al firmei din Reșița, str.Laminoarelor, nr.6.

Modelul contestație se găsește pe site sau la punctul de lucru al firmei.

 

 

Attachments:
Download this file (Anexa_9_site.pdf)Anexa 9[Tabel cu situatia dosarelor de candidatura]152 kB