Preț: pentru preț clic aici (sau informații la tel: 0753 311 965 sau 0724 380 420)

Înscriere la curs: pentru înscriere la curs dați clic aici

Nivel de acces: -

 

Preț: pentru preț clic aici (sau informații la tel: 0753 311 965 sau 0724 380 420)

Înscriere la curs: pentru înscriere la curs dați clic aici

Nivel de acces: -

Despre curs

 Tehnica Raindrop se bazeaza pe ideea - acum explorata si verificata in urma mai multor studii stiintifice - conform careia multe tipuri de scolioze si deformari ale coloane vertebrale sunt cauzate de virusi sau bacterii, care se gasesc in stare latenta de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti agenti patogeni duc la inflamare, care la randul ei, contorsioneaza si deformeaza coloana vertebrala.
Tehnica Raindrop este o tehnica puternica, non-invaziva, ce face uz de actiunea antivirala, antibacteriana si anti-inflamatorie a mai multor uleiuri esentiale importante, in scopul de a ajuta organismul sa-si mentina coloana in pozitia normala.
Uleiurile esentiale sunt unele dintre cele mai puternice inhibitoare microbilor cunoscuti, si ca atare, o importanta noua arma in combaterea mai multor tipuri de infectii ale tesuturilo. Primul studiu din 1999, efectuat de Marilena Marino si colegii sai , a descoperit ca uleiul de cimbru actioneaza puternic asupra bacteriilor incapatanate de gram-negativ. In urma unui studiu derulat de catre Central Food technological Institute, din Maysore, India, s-a descoperit ca un numar mare de componenti ai uleiurilor  esentiale au efecte remarcabile de distrugere a germenilor, inhiband dezvoltarea tulpinilor de Staphylococcus, Micrococcus, Bacillus si Enterobacter. Acesti compusi includeau menthol (care se gaseste in menta ), eucalyptol (care se gaseste in rozmarin, eucalypt si muscata), linalool (care se gaseste in maghiran ) si citral (care se gaseste in iarba de lamaie ).

Structura cursului

 Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile, câte șapte ore pe zi.
Perioadele și locația de desfășurare vor fi stabilite de comun acord cu participanții la curs

Certificare

La finalizarea cursului participanții vor primi certificatul de participare. Acest document este eliberat de către firmă și este semnat de către formator (trainer).
Informații privind participarea la examenul de absolvire a cursului le găsiți aici.