Înscrierea la curs

Înscrierea la curs se poate face:

 • prin completarea formularului de înscriere la curs la punctul de lucru din Reșița, str. Laminoarelor, nr.6 (pentru a vedea locația dați clic pinaici
 • prin fax sau e-mail, transmițând la numărul de telefon 0355 429 348 sau la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., formularul de înscriere pe care îl puteți descărca de formularaici.

Pentru înscrierea la cursurile de calificare, inițiere și perfecționare aveți nevoie de următoarele documente:

 • copie carte de identitate;
 • copie certificate de naștere;
 • copie certificat de căsătorie (pentru persoanele care și-au schimbat numele după căsătorie);
 • copie după actul de studiu care corespunde nivelului de studii care vă permite accesul la curs (pentru nivelurile de studii consultați pagina fiecărui curs sau pagina cu prețurile cursurilor)
 • adeverință (în original) de la medicul de familie cu specificația APT PENTRU CURS …..

Toate documentele vor fi depuse la punctul de lucru al firmei înainte de data de începere a cursurilor.
Persoanele care nu au depus până la data începerii cursului toate documentele nu vor putea participa la curs și vor pierde orice avans plătit anterior.
Documentele, cu excepția adeverinței medicale, pot fi transmise și prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin fax la numerele 0355 429 348 sau 0355 815 991.
După transmiterea documentelor vă rugăm să verificați dacă acestea au fost primite. Verificarea se poate face fie prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie prin telefon la numărul 0355 429 348 sau pe mobil la numerele 0724 380 420 sau 0753 311 965.

Pentru înscrierea la cursurile de dezvoltare personală aveți nevoie de următoarele documente:

 • copie carte de identitate/pașaport sau alt act de identitate;
 • copie certificate de naștere;
 • copie certificat de căsătorie (pentru persoanele care și-au schimbat numele după căsătorie).

 

Modalități de plată

Plata se va face pe baza facturii fiscale completate după datele completate în fișa de înscriere.
În situația în care plata urmează să se facă prin transfer bancar sau prin depunerea la sediul agențiilor bancare se va elibera factura proformă, urmând ca după efectuarea plății să se elibereze factura.
Factura va fi trimisă prin e-mail plătitorului. În situația în care se dorește factura originală aceasta va fi transmisă prin serviciile poștale sau de curierat, plata transportului fiind suportată de către primitor.

Plata se poate face:

 • în numerar la punctul de lucru al firmei din Reșița, str. Laminoarelor, nr.6 (pentru a vedea locația dați clic aici);
 • prin transfer bancar sau prin depunerea la sediul oricărei agenții bancare a contravalorii cursului (în situația depunerii contravalorii cursului la o agenție bancară costurile legate de comisioanele bancare sunt suportate de depunător)

Conturile pentru efectuarea plăților sunt următoarele:

 • pentru persoane fizice și pentru persoanele juridice private RO41RZBR0000060004416356 – deschis la Reiffeisen Bank Reșița
 • pentru instituțiile publice - RO44TREZ1815069XXX000608 – deschis la Trezoreria municipiului Reșița

În situația în care plata se face de către persoane juridice (firme sau instituții publice) vă rugăm ca pe ordinul de plată să fie specificată persoana/persoanele pentru care s-a efectuat plata.


Servicii oferite

Ce servicii oferim?

Responsive

Formare profesională a adulților

Formarea profesională a adulţilor se organizează prin programe (cursuri) de iniţiere, calificare, recalificare, perfecţionare și specializare.

Compatibilities

Consiliere și consultanță formare profesională

Sprijin în organizarea și desfășurarea programelor de ucenicie la locul de muncă și a cursurilor organizate de către angajatori.

Consiliere FPA

Informare și consiliere profesională

Sprijin specializat oferit unei persoane cu privire la: alegerea unei ocupațtii, progresul în carieră, adaptarea la o ocupație, schimbarea ocupației sau orice alte probleme legate de o profesie.

SEO

Medierea muncii

Punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă.